Aralık 2008

Sümen Altı Genelgesi

Yazar: 
Fırat Özdemir

ANKARA-(25.11.2008)- İçişleri Bakanı Beşir Atalay 81 İl Valiliği’ne “Şehit yakınları ve Gazilerimiz” ile ilgili bir genelge yayınladı.

Bakan Atalay’ın Genelgesi şöyle;

“Devletimizin bekasına, milli birlik ve bütünlüğümüze yönelen tehditlere karşı kanları ve canları pahasına mücadele veren aziz şehitlerimizin yakınlarının ve bu uğurda yaralanan gazilerimizin hayat standartlarını yükseltmek, refah ve mutluluk içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla Bakanlığımızca yürütülen çalışmalar artarak devam etmektedir.

Politika Dergisi'nde Yazar Olabilir miyim?

Evet Politika Dergisi'nde yazar olabilmeniz mümkün. Bunun için http://www.politikadergisi.com/yazarlik_basvuru adresinden yazarlık başvuru formumuzu doldurarak kendinize Politika Dergisi'nin kadrolu yazarı olma şansı yaratabilirsiniz.

Ayrıca yazılarını editor@politikadergisi.com adresine yollayarak kadrolu yazarımız olmadan da yazılarınızı "Okur Makalesi" şeklinde yayınlatmanız mümkün.

Politika Dergisi Basılı Bir Yayın Organı mı?

Şu an için hayır, ileri ki süreçte belki; fakat dergimizi ücretsiz olarak sitemizden yansı biçiminde okumanız ve pdf formatında indirmeniz mümkün. Ayrıca tüm sayılarımıza www.politikadergisi.com/yayinlarimiz adresinden ulaşabilirsiniz.

Politika Dergisi Sitesine Üyelik Hakkında

   Poliitka Dergisi üstlendiği misyon itibariyle apolitik bir nesle karşı duruşu savunur. Bu açıdan sitemizdeki tüm içeriklere (buna dergimizde dahil) üye olmadan ve ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

   İsteğinize göre forumlarda tartışmalar başlatabilir ve bu tartışmaların lideri konumuna gelebilirsiniz.

Dergimiz Sitesine Üye Olmanın Bazı Avantajları

Politika Dergisi'nin Ücreti Ne Kadar?

Politika Dergisi e-dergi olarak yayın hayatını sürdüren bir dergidir ve bu çerçevede ücretsizdir. Basılı yayın olma yolunda hızla ilerleyen Politika Dergisi, amacına ulaştığı takdirde bile kesinlikle kar amacı gütmeyecektir.

Politika Dergisi Sayı 10

Politika Dergisi'nin 10. sayısı, 7 Aralık 2008 tarihinde gün içerisinde yayınlanacaktır.

Politika Dergisi Kitap Projesi Sonuçları

Politika Dergisi Kitap Projesi'nin konusu açıklanıyor. Açıklamanın yapılacağı güne kadar kitap projemizin konusu için oylamaya katılabilirsiniz. Oylamaya katılmak için burayı tıklayın.

PD Kitap Projesinin Ana Hatları

14 Aralık 2008 tarihinde açıklanacak Kitap Projemizin konusunun ardından, kitabımız içeriği hakkında genel açıklamanın yapılacağı tarihtir.

Hasan Celal Güzel ve Cumhuriyet

 
Rauf Bey’i bilir misiniz?
 
Ya Hasan Celal Güzel’i ?
 
Rauf Bey’i Mustafa Kemal ATATÜRK’ten dinlemeli Nutuk adlı yapıtında çok güzel anlatmış gelecek kuşaklar için…
 
Hasan Celal Güzel’i de benden dinleyiniz kısmen de kendisinden;
 
Hani uğur böcekli demokrat, uğur böcekli liberal partinin kurucusu. Eski ANAP’lı yeni “ gönüllü AKP sözcüsü”…
 
Hasan Celal Güzel, ağzından üç şeyi düşürmüyor:
 
1- Demokrasi

PD Sayı 11 - Okuyucu Yazıları

Politika Dergisi'nin 11. sayısında yazılarını yayınlatmak isteyen okurlarımızın yazılarını yollayabileceği tarih aralığı. (Son gün 26 Aralık 2008 Saat: 23.59)

Yazılarınızı editor@politikadergisi.com adresine gönderebilirsiniz.